ბროწეულის მურაბა
ინგრედიენტები
შაქარი - 2-3 ჭიქა
ბროწეული - 12-14 ცალი


მომზადების წესები

4-5 ბროწეული გაარჩიეთ და გამოწურეთ წვენსაწურში წვენი. შეურიეთ შაქარი 1 ჭიქა წვენზე 1.5 ჭიქის ოდენობით და მოხარშეთ სიროპი. ის უნდა იყოს ბლანტი და არა წყალივით.

დანარჩენი ბროწეულიდან გამოარჩიეთ მარცვლები, დაასხით ცხელი სიროპი და გააჩერეთ 1 საათი. შემდეგ 15-20 წუთი ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე.

წყარო - Gemrieli.ge


Print ელ. ფოსტა
FaceBook Twitter Google
მსგავსი სიახლეები